ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνας δεν είναι όποιος έχει ταυτότητα Ελληνική, ή ζει στην Ελλάδα. Το λάθος είναι ότι πολλοί όπως περιγράφονται & Εθνικιστές, θεωρούν πως επειδή ζουν, γεννήθηκαν, και ανατράφηκαν στην Ελλάδα ως Έλληνες υπήκοοι, είναι και Έλληνες.

Ναι, ονομάζονται έτσι, γιατί έτσι χαρακτηρίζονται αυτοί που μένουν εδώ, ζουν εδώ, με την Ελληνική τους ταυτότητα, και μιλούν Ελληνικά.

Δεν είναι καθόλου έτσι όμως.

Δεν είσαι πραγματικά Έλληνας, με την εσωτερική έννοια, αν δεν έχεις μέσα σου την εσωτερική ανάπτυξη, την αρετή, την αγάπη, και επίσης κάτι πολύ σημαντικό, το μη διαχωρισμό των ανθρώπων σε φυλές, θρησκείες, έθνη.

Άλλο το πώς χωρίζονται τα κράτη, και άλλο το πόσο πνευματοποιημένοι είναι οι άνθρωποι.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι τέχνες, οι επιστήμες, η φιλοσοφία, η θεοσοφία, και ότι άλλο έδωσε τα Φώτα του σε όλη τη Γη, ξεκίνησε από την Ελλάδα. Αυτή ήταν η γραμμή, βάση Θεϊκού σχεδίου.

Από αυτούς που ξεκίνησαν όλα, ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες, και από εκεί και πέρα, θεωρήθηκε πως οι απόγονοί τους, μια και αυτοί λέγονται έτσι, έχουν οικειοποιηθεί, ή κληρονομήσει όλα τα θαυμαστά που προσέφεραν αυτοί. Λάθος.

Όλοι οι άνθρωποι στη Γη, είναι οι απόγονοι των Ελλήνων.

Έλληνας είναι κάθε ένας που φέρει το Θεό μέσα του, το πνεύμα. Έλ-λην=Φωτεινός Νους. Το Φως του πνεύματος, στο Νου του ανθρώπου.

Είναι ένα γονίδιο το οποίο αναπτύσσεται σε οποιονδήποτε άνθρωπο προχωρήσει προς το Φως, και ακολουθήσει τη γραμμή της εξέλιξης. Και αυτό, γιατί το σώμα του συλλαμβάνει ανώτερες ενέργειες, οι οποίες μεταλλάσουν όλη του την ύπαρξη, και η μετάλλαξη αυτή, φτάνει μέχρι και στο σώμα του. Αυτός, μπορεί να είναι μαύρος, κίτρινος, Γερμανός, Πακιστανός, Τούρκος.

Όσο Έλληνας είναι ένα Πακιστανός, ή δεν είναι, άλλο τόσο είναι, ή δεν είναι, και αυτός που έχει Ελληνική ταυτότητα, και σωματική καταγωγή.

Αυτό δεν σημαίνει λοιπόν, πως οι Έλληνες όλοι οι σημερινοί, έχουν την αίγλη, τις αξίες, και όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του γονιδίου, ούτε ότι είναι ανώτεροι των υπόλοιπων λαών, και πρέπει να τους κατακτήσουν, να θρέψουν το εγώ τους, και να αισθανθούν ότι υπερέχουν έναντι όλων των άλλων ανθρώπων.

Αν γίνει αυτό, που είναι η αρετή, η ταπεινότητα, η αποδοχή;

Σκοπός είναι, να γίνουμε όλοι Έλληνες, με την έννοια της ανάπτυξης του γονιδίου του Φωτός, ασχέτως των κρατών, ή τι γράφει η σωματική καταγωγή μας, και για το μέλλον, να μην υπάρχει καν ένα κράτος, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης να είναι ενωμένος, όλοι σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Με αυτή την έννοια λοιπόν, κανένας δεν ξέρει για τον άλλον αν είναι Έλληνας, γιατί το αν υπάρχει ανεπτυγμένο το γονίδιο ή όχι, το γνωρίζει ο καθένας και μόνο για τον εαυτό του, στο αν πρεσβεύει όλα όσα μας δίδαξαν χιλιάδες χρόνια πριν οι πρόγονοί μας. Οι πρόγονοι όλων μας, σαν ανθρώπινη φυλή.

Γι’ αυτό και τίποτα από όλα όσα δόθηκαν στη Γη από αυτούς τότε, όσο και αν έγιναν προσπάθειες να χαθούν, έμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Γιατί είναι η αλήθεια, και είναι για όλους.

Το λάθος, η παρανόηση, και η ανοησία, είναι από όλους αυτούς, που ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την πνευματικότητα, ζουν και θρέφονται μέσα στην αλαζονεία τους, με το να πιστεύουν πως είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.

Έτσι, κρίνοντας, και παραθέτοντας τον εαυτό τους μπροστά, μέσω της ταυτότητας τους, φουσκώνει το εγώ τους, και αισθάνονται δυνατοί, έναντι όλων των άλλων λαών ως προνομιούχοι.

Με αυτή την ηλίθια λογική, δεν θα έπρεπε να τιμάμε τα όσα δίδαξε ο Χριστός, αλλά να νιώθουμε μειονεκτικά που όλοι μας, δεν είμαστε Ιουδαίοι.

Ας αφήσουμε τους διαχωρισμούς και εθνικισμούς. Ας πιάσουμε την ουσία. Κάθε τι που δόθηκε στους ανθρώπους κατά το πέρασμα των αιώνων, είναι δώρα που δόθηκαν για όλους μας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που εσκεμμένα κρύφτηκαν από όλους τους ανθρώπους.

Σιγά σιγά, θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά. Η ουσία πάντως είναι, πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και όλοι, μα όλοι μας, έχουμε μέσα μας ένα κοινό πνεύμα που μας ενώνει ως Ένα. Όποιος νιώθει ανώτερος, κατώτερος, ή διαφορετικός, ο ίδιος αυτόματα, γίνεται ταξικός, και διαχωρίζει τον εαυτό του από το Όλον.

Όλοι είμαστε ένα, και είμαστε ίσοι.
Διαφορετικοί είμαστε στην μοναδικότητα της έκφρασης της προσωπικότητας μας και μόνο, όχι όμως στην ουσία μας.

Όπως και να’ χει.

Η μεγάλη μάχη, είναι ανάμεσα στο Φως και το σκοτάδι.
Και όχι στις ονομασίες, τα έθνη, ή τους λαούς.

Αυτό σημαίνει, ανάμεσα στην ένωση, και την χωριστικότητα.
Ή, ανάμεσα στην αγάπη, και το φόβο, (που εμπεριέχει το διαχωρισμό).

Αυτοί που τάσσονται στο Φως, και είναι αφιερωμένοι εκεί, είναι Έλληνες λοιπόν, με την εσωτερική πάντα έννοια όμως.

Αυτοί που δεν βλέπουν παρά μόνο σκοτάδι, ψάχνονται, και όταν βρουν το Φως, δεν τους νοιάζει αν τους πεις Έλληνες ή όχι.

Η αξία τους δεν θα είναι σε μια ονομασία, αλλά πως αισθάνονται στην Ψυχή τους.

Αν όμως κοιτάξουν καθαρά στην καρδιά τους, θα δουν πως όλα όσα αισθάνονται, είναι αυτά που πρέσβευαν οι Αρχαίοι Έλληνες.

Πως μπορούν λοιπόν να μην είναι αυτοί, οι γνήσιοι απόγονοί τους; Δεν γεννιέσαι λοιπόν Έλληνας. Γίνεσαι.

Αλλά ξαναλέω. Μιλάμε μόνο στην εσωτερική της έννοια, η οποία έχει παρερμηνευτεί οικτρά.

Αυτό ένοιωσαν όλοι οι ξένοι που προτάσσουν τα πανό «όλοι είμαστε Έλληνες».

Γιατί η αλήθεια βρίσκεται στην καρδιά, και όχι στο μυαλό μας, που προσπαθεί να τοποθετήσει τα πάντα μέσα από τη λογική.

Σε όποιον δεν θέλει αυτό να το δει, ή να το πιστέψει, ακόμα και αν κοιτάξει στην καρδιά του, ας βγάλουμε τη λέξη Έλληνες.

Δεν είμαστε λοιπόν όλοι Έλληνες.

Όλοι είμαστε Γήινοι άνθρωποι, με ένα πνεύμα που μας ενώνει από καταγωγή, και μας κάνει να είμαστε Ένα.